Pécs

2018.12.21. 15:30

Idén is nagy sikerrel rendezték meg az Angyalgyár akciót

Igazi angyalok apró ajándékokkal lepték meg néhány pécsi otthon lakóit a nagy sikerű Angyalgyár akció keretében, amelyet idén is a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. szervezett.

M.R.

A helyi óvodások és lakosok kedves üzenetekkel, karácsonyfadíszekkel, rajzokkal próbálták szebbé tenni az ünnepét azoknak, akik egyedül töltik a karácsonyt. A meglepetéseket az angyalok néhány óvodás segítségével a Szent Lőrinc Gondozóotthon, az Integrált Nappali Szociális Intézmény, a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona, valamint a Remény Háza lakóinak kézbesítették.

A kedvességet a szervezők külön műsorral hálálták meg az akcióban részt vevő óvodásoknak és pedagógusoknak.

Az ajándék bábszínházi előadást december 14-én tartották a pécsi vásárcsarnokban. A műsor után a három legtöbb ajándékot beküldő óvoda értékes nyereményekben részesülhetett. Szentgyörgyi Dávid, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgató elmondta, az Angyalgyár azért különleges kezdeményezés, mert itt mutatkozik meg, milyen összefogásra képesek az emberek, ha jó ügyről van szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!