szépségverseny

2018.12.18. 16:36

Tündérszépek néven indítunk szépségverseny-sorozatot

Izgalmas és esztétikus vállalkozással fejezi be az ó-, és kezdi el az új évet szerkesztőségünk. Háromfordulós szépségversenyen keressük meg 13 megye Tündérszépét.

Elsőként Baranya megye legszebb hölgyeit szeretnénk megtalálni olvasóink segítségével. Egyrészt arra kérjük Önöket, hogy biztassák jelentkezésre tündérszép ismerőseiket, másrészt pedig arra, hogy a szakmai zsűri által kiválasztott, majd profi fotósaink által lefényképezett versenyzőkre szavazzanak.

A megyei fordulóból ugyanis a közönség három, a zsűri pedig egy hölgyet juttat tovább a regionális megmérettetésre. Innen szintén az olvasói voksok és egy elismert szakemberekből álló zsűri ítélete alapján léphetnek a legszebbek az országos porondra.

A dicsőségen túl minden fordulóban értékes nyeremények illetik meg a legjobban szereplő hölgyeket, összesen 3 millió forint értékben.

A Tündérszépek versenyére 16 és 29 év közötti, Baranya megyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezését várjuk január 27-ig. Nevezés és további részletek IDE KATTINTVA érhetőek el.

Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!