Siklós

2019.01.21. 18:20

Megtalálták az alkalmas jelöltet a város vezetésére

Egy hónap telt el azóta, hogy dr. Marenics János, Siklós független polgármestere bejelentette, nem indul a városvezetői pozícióért az idei önkormányzati választásokon. Nem sokkal ezután egy interjúban Balázs Csaba alpolgármester is azt nyilatkozta, bár sokan keresték ezzel kapcsolatban, más tervei vannak, tehát nem indul a helyhatósági választásokon.

Zs. K.

Az elmúlt héten pedig Mojzes Tamás fideszes önkormányzati képviselő is bejelentést tett.

– Nagyon jólesett a sok megkeresés, biztatás, támogató üzenet, hogy induljak a polgármesteri tisztségért, ezúton köszönöm mindenkinek. Ellenben én a kezdetektől fogva hangsúlyoztam, keresem, és ha találok magam mellett olyan tősgyökeres, siklósi szakembert, akit alkalmasabbnak tartok jelen pillanatban városunk vezetésére, támogatni fogom, segítem minden erőmmel – mondta Mojzes Tamás. – Ezt tekintettem elsődleges feladatomnak, felelősségem pedig nagyobb, mint korábban bármikor. Büszkén mondhatom, megtaláltam, megtaláltuk azt a városépítőt, akit helyi politikai közösségem, majd reményeim szerint hamarosan a siklósi választópolgárok figyelmébe ajánlhatok. Hiszem, hogy vele együtt partnerségben elnyerjük ősszel a választópolgárok bizalmát és új Siklóst építhetünk. Addig még sok munka van hátra, jönnek a dolgos hétköznapok, de abban biztos vagyok, be fogjuk bizonyítani, lehet így is.

A polgármesterjelölt kilétét még titok övezi, egyelőre annyit tudni, hogy van egy alkalmas, siklósi jelölt, akit hamarosan szeretnének megnevezni a nyilvánosság előtt is.

Mojzes Tamás lapunk kérdésére elmondta, továbbra is Siklósért fog dolgozni, ismét az önkormányzati képviselői posztért indul az ősszel esedékes választáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!