Katamarán

2019.06.02. 16:00

Eszékre és Budapestre is kirándulhatunk a mohácsi hajóval

Június 12-én indul első fővárosi útjára a város új hajója, a Mohács I.

Forrás: Mohácsi Újság.hu

A szupermodern, gyors járású katamaránnal Bajára, Gemencre, Eszékre és Újlakra is kirándulhatunk, mindemellett minden szombaton délután egyórás sétahajózásra is befizethetünk. A hajót magánszemélyek, cégek, alapítványok és intézmények is kibérelhetik.

A cég a konkrét árakat is közzétette. A nyári időszakban minden szombaton, délután három órakor egyórás hajózásra indulhatunk a katamaránnal, ami a felnőttek számára 2500, gyerekek részére 1300 forintba kerül. Június 12-én Budapestre is eljuthatunk vele a Dunán, a hajó reggel hat órakor fut ki a mohácsi kikötőből, erre az útra a jegyek egységesen 9800 forintba kerülnek. A fővárosból azon a héten, pénteken délután két órakor indul vissza a katamarán. A szupermodern, gyors járású hajóval Bajára, Gemencre, akár Kiskőszegre, Eszékre és Újlakra is kirándulhatunk. Magánszemélyek, alapítványok, intézmények is kibérelhetik a Mohács I.-et, óránként bruttó nyolcvanezer forintért, a vállalkozások a díjszabás szerint bruttó 127 ezer forintért (ezek az árak kikötés nélkül értendők). Ballagásra, csapatépítő tréningekre, esküvőkre, exkluzív partikra vagy például partnertalálkozókra is kiváló helyszín lehet a hajó.

A feltételekről, egyedi ajánlatokról a Polgármesteri Hivatal épületében működő Tourinform irodában (Mohács, Széchenyi tér 1., telefon: +36 69 505 515) lehet érdeklődni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!