Mohács

2019.06.07. 10:20

Szekó József újra indul a polgármesteri címért

Újra Szekó Józsefet ajánlotta polgármesterjelöltnek a párt országos testületei felé a Fidesz Mohácsi Csoportja, az erről szóló döntést csütörtökön este hozták meg – írta a Mohácsi Újság.hu.

M. B. (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

Ajánlásuk akkor válik hivatalossá, amennyiben azt a párt országos testülete, a Választási Előkészítő Bizottság is jóváhagyja. Szekó József a jelölést elfogadta.

Ugyancsak határoztak arról, hogy az egyéni kerületekben is ugyanazokat indítják, akik öt éve győztek a körzetükben, tehát mind a nyolc fideszes képviselő újrázhat. A csoport ülése tisztújító közgyűlés is volt egyben, a Fidesz Mohácsi Csoportjának élén sem történt változás, továbbra is Pávkovics Gábor az elnök.

Amennyiben az ősszel esedékes önkormányzati választáson megválasztják, Mohács polgármestere hatodik ciklusát kezdheti meg a város élén. Szekó József 1998. október 18-án tette le hivatali esküjét. Huszonegy évvel ezelőtt csaknem háromszázmillió forintos hiány mutatkozott az önkormányzat kasszájában, jelenleg pedig 48 fejlesztési program fut több mint tízmilliárd forint összértékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!