Határtalanul

2019.06.02. 17:19

Szlovéniában jártak a nagydobszai diákok

Harmadik alkalommal utazhattak el a Dél-Zselic Általános Iskola Nagydobszai Általános Iskolájának hetedik osztályosai május 17. és 20. között a Határtalanul-program keretében Szlovéniába.

T. V.

Karcag, 2018. április 29. Főként gyerekek, családok, túrázók, pihenni vágyók körében népszerű a karcagi Erzsébet liget lombkorona sétánya. A 6-7 méter magasságában, a fák lombozatában vezető, közel 300 méteres járatban több interaktív elem ad ismeretet a közvetlen környezet természetrajzáról. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

A pályázatuk címe a következő volt: Szlovénia és Csáktornya műemlékei és természeti kincsei. Az utazás célja az volt, hogy a diákok elmélyítsék a határon túli magyarokkal a kapcsolatot.

A résztvevő tizenhat gyermek nagyszerű élményekkel térhetett haza.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!