Máriagyűd

2019.07.09. 18:30

Mindenki feltöltődött a találkozón

A hétvégén immár harminchetedik alkalommal rendezte meg a Pécsi Egyházmegye Ifjúsági Referatúrája a Máriagyűdi Ifjúsági Találkozót, amelynek idei mottója: Hol a te Istened?, fő előadója pedig Versegi Beáta Mária nővér (Nyolc Boldogság Közösség) volt, aki szombaton osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel az Isten-keresésről.

Zs. K.

Fotó: KOLOZSVARI LASZLO

Az előadás után a fiatalok kérdéseket tehettek fel a nővérnek, majd kisebb csoportokban is megoszthatták a témával kapcsolatos saját gondolataikat, tapasztalataikat és megéléseiket.

A találkozó alatt különböző műhelyek közül választhattak a résztvevők: volt lehetőség kézműveskedésre, beszélgetésekre, de műhelyek keretében zárult a Párkapcsolati előadás-sorozat idei évada is. Jelen voltak a Karitász képviselői, a Gesztenyés Közösség tagjai a közösségbe tartozásról tartottak beszélgetést.

Udvardy György megyés püspök szombat este tartott szentmisét a jelenlévőknek, ahol többek között az újmisések is koncelebráltak. A záró szentmisét vasárnap három újmisés pap: Molnár Erik, Kárász Gábor és Kovács József mutatta be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!