NAV

2019.07.07. 19:09

Nem kell sorban állnunk, ha nem akarunk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pécsi központi ügyfélszolgálatán is elkerülhető a várakozás, ha az ügyfél előre foglal időpontot vagy tájékozódik az optimális ügyfélfogadási időszakokról.

W. K.

Fotó: Laufer L.

Mindkét lehetőség elérhető a hivatal honlapján, az alábbi útvonalakon: https://nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/ugyfelszolgalati_idopont_foglalasa, illetve https://nav.gov.hu/nav/igazgatosagok/baranya/ugyfelszolgalatok.

Időpontfoglalás esetén az ügyfélnek először ki kell választania, hogy melyik központi ügyfélszolgálaton kíván ügyet intézni, majd meg kell adnia az intézendő ügy típusát, ezután választhatja ki a számára kedvező szabad ügyintézési időpontot. Nemcsak saját ügyben van mód az előzetes időpontfoglalásra, hanem a meghatalmazottként, képviselőként eljárók is élhetnek a lehetőséggel. Ha az időpontfoglaláskor az ügyfél megadja e-mail címét, elektronikus visszaigazolást kap a foglalás részletes adatairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!