ajjaj

2019.07.18. 12:18

Újból akciózott a női fo.órém Pécsen, igaz, most csak csöppentett...

Ezúttal lencsevégre kapták azt az idősebb hölgyet Pécsen, amint fényes nappal, egy forgalmas belvárosi kereszteződésben végzi kis dolgát. Olvasónk felvételein jól látszik, hogy ráadásul elég balesetveszélyes módon intézte folyó ügyeit az egyébként a pécsi belváros jellegzetes alakja, a folyamatosan kéregető asszony...

Olvasónk csütörtökön délelőtt autózott a Rét utcában a Rákóczi út irányába, amikor a két szakasz sarkán egy éppen a hátsóját törlő idősebb asszonyra lett figyelmes. A hölgy nem zavartatta magát, a forgalmas és amúgy is eléggé balesetveszélyes kereszteződésben guggolt le, hogy elvégezze a rá törő szükségét.

Sajnos a látvány már megszokott, a hölgy korábban már többször is autók között végezte nagy dolgát például a Mátyás király utcában, de volt, hogy az Iparosház parkolójában, a kukák között ürített.

A hölgy egyébként sok időt tölt a Kossuth téren, ahol károgó hangon kéreget a járókelőktől, vagy éppen fennhangon beszélget – saját magával...

Címkék#fo.órém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!