Mágocs

2019.08.13. 10:30

Már betegápolásról is tanulhatnak a lakók

Hétköznapi praktikákkal ismerkedhetnek meg a város lakói augusztus 13-án, délután három órától a Jelenlét Házában.

B.D.

A klubfoglalkozás elsősorban a hátrányos helyzetű családok háztartás- és életvezetési ismereteinek, kreativitásának, az alkotás színtereinek bővítését célozza úgy, hogy a közösségi kapcsolataikat is gazdagítja. A műhelymunkák alatt a résztvevők többek között megismerkedhetnek a higiéniával, az élet- és háztartásvezetési ismeretekkel, a napirend fogalmával, valamint a hagyományos hegyháti konyhával és saját készítésű dísztárgyak készítésével is. A térségben korábban már zajlott háztartásvezetéssel kapcsolatos tanfolyam, ezért a konkrét résztvevők igényei szerint alakul a program.

A csoport azokat az érdeklődőket is várja, akiknek nincs szükségük alapvető háztartásvezetési ismeretek megszerzésére, de szívesen sajátítanak el olyan, a programban új tartalomként szereplő tudást, jártasságot, mint az otthoni betegápolás, ami iránt az előkészítés szakaszában jelentős igény mutatkozott.

A kép illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!