Mindenki a fedélzeten

2019.08.27. 16:42

Véget ért a közigazgatási szünet a hivatalban

Augusztus 25-ig tartott a nyári igazgatási szünet a városházán, így hétfőtől ismét a megszokott gyorsasággal zajlik az ügyintés a mohácsi polgármesteri hivatalban.

M. B. (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

A járási hivatal és kormányablak új épülete a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén az avatás napján, 2018. szeptember 6-án.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Balázs Attila

A képviselő-testületi döntés szerint idén is egyszerre vette ki szabadságát a városházán dolgozó tisztviselők többsége, július 22-től augusztus 25-ig.

Ez időszakban az ügyintézés nem állt le, viszont a polgármesteri hivatal ügyintézői csak korlátozott számban tudtak az ügyfelek rendelkezésére állni.

A képviselő-testület a kormány rendeletével összhangban határozott a szünetről. Az ugyan csak a kormánytisztviselőkre terjed ki, ám a jogszabály az önkormányzatok számára is lehetővé teszi a szünetet. Erre legközelebb télen, karácsony és az új esztendő között kerül ismét sor Mohácson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!