Harkány

2019.10.30. 17:00

Új eszközök jöttek az intézményekbe

A harkányi önkormányzat az idén több európai uniós finanszírozású, egyszerre futó pályázatot összevonva indított közbeszerzési eljárást a projektekhez kapcsolódó eszközök beszerzésére.

Zs. K.

Forrás: Shutterstock

A napokban a városba megérkezett eszközök között bútorok, háztartási berendezések, használati tárgyak, elektronikai gépek és sporteszközök is vannak.

A Harkányban élni jó projekt keretében a fecskeház lakásainak bútorai, háztartási berendezései és informatikai eszközei, a bölcsődeépítéshez nyert pályázati támogatásból új kültéri játszóeszközök, elektronikai eszközök, emellett bútorok érkeztek meg. Egy pályázat által megalakult praxisközösség praxisai informatikai és orvosi eszközöket, a művelődési házban kialakítottak klubszobák és a megújult irodák új berendezéseket, technikai és informatikai eszközöket kaptak.

A Tegyünk együtt a jövőnkért! – Humán szolgáltatásfejlesztés térségi szemléletben, valamint az Élethosszig tartó tanulás Harkány városában pályázat keretében szintén a Kulturális és Sportközpont eszközparkját gazdagították a beszerzett tételek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!