Mágocs

2019.11.04. 12:30

Versenyen készülnek a finom kolbászok

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a Mágocsi Disznótoros és Kolbásztöltő Fesztivált november 16-án, ahol a gasztronómiai kínálat mellett kulturális program is várja a látogatókat.

M.R.

A rendezvény központi eleme a kolbásztöltő verseny lesz, amelyen bárki megmutathatja tudását. Az alapanyagokat délután egy órától lehet átvenni, és a csapatok már meg is kezdhetik az előkészületeket. A fesztivál megnyitója két órakor lesz, ezután kezdődik el hivatalosan is a verseny. Az eredményhirdetés délután négy órakor kezdődik, és ha valaki még ezek után is éhes maradna, azt öt órától várják egy közös vacsorára.

Amíg készülnek a különböző ízesítésű kolbászok, addig is színes programok szórakoztatják a látogatókat; Gyugyi Tamás harmonikán játszik majd, Orsós Sándor a tamburazenekarával lép fel, de az Operett Színház tagjai – Szabó Noémi és Kovács Szilárd – is színpadra állnak. A Kézművesek utcájában pedig a térség alkotóinak munkáit tekinthetjük meg.

A kép illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!