gratula

2019.12.21. 16:30

Megnősült a legismertebb pécsi Zsiráf, Stumpf Árpád

Zs. J.

Sokan kérdezték hová lett Stumpf Árpád – közismert becenevén Zsiráf – , mert már rég látták őt a városban. Zsiráf Marfan-szindrómától szenved, ezért kellett háromszor megoperálni a szívét, a harmadik műtét során a klinikai halál állapotából tért vissza. Újra tanult beszélni, járni. A betegsége ellenére mindig mosolygós, jókedvű és nagyon aktív.

Stumpf Árpád a Pécsi Tudományegyetem Művészeti karán végzett vizuális nevelőtanár szakon. A diplomamunkáját a festészeti szobrászati tanszéken készítette 2000-ben. Három pécsi kórusban énekel, többek között a Bartók Béla férfikarban, alapító tagja volt a Vivat Bacchus énekegyüttesnek.

Pár évvel ezelőtt megismerkedett szerelmével Bagó Andreával, akivel a mai nap házasságra lépett. A menyasszony ma ünnepli a születésnapját, és úgy döntöttek ezen a napon örök hűséget esküsznek Zsiráffal Baksán. Az esküvő szűk családi körben zajlott, a karikagyűrűbe belevésték a Zsirart Alapítvány nevét. Mint megtudtuk, Zsiráfot nagyon szereti Andrea 13 éves fia is, Andor.

A szerelmük két évvel ezelőtt kezdődött, Pécsen a Szabadság úton ismerkedtek meg egymással. Zsiráfot az édesanyja fodrászhoz küldte, így találkozott Bagó Andreával, aki fodrász volt egy kis szalonban. Mint kiderült, Zsiráf ismerte Andrea nővérét, akivel együtt jártak iskolába. Zsiráf nap mint nap meglátogatta virággal a kezében és a műszak végéig ott rajzolt a helyiségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!