szigetvár

2020.01.06. 16:01

Gyűjtést is szerveztek a Szívhúrosok

Az elmúlt időszakban nem unatkoztak a Szívhúrosok zenekar tagjai, koncertjeik egymást követték. Az ősz folyamán a Baranya Megyei Príma Díj átadási ünnepségére kérték fel őket, s első alkalommal a Zrínyi Napokon is koncerteztek, Botykapeterden a református templom felújítására gyűjtöttek, novemberben a szigetvári Erzsébet-bálon zenéltek.

T. V.

December elsején volt az adventi hangversenyük a Vigadóban, ahol a közönség megemlékezett az együttes tragikus hirtelenséggel elhunyt alapítójáról, Gersy Károlyról. A Kis Szívhúrosok is zenéltek a Napsugár ovisok közreműködésével december 11-én ugyanitt.

Tölgyesi Rita zenetanártól, a zenekar egyik alapítójától megtudtuk, hogy nemes ügyeket is támogattak. A felújított szentegáti Mária kápolnában nyáron a Szívhúrosok adtak először koncertet, majd december 21-én, az orgonaátadókor szintén felléptek a Tinódi Vegyeskarral, és patapoklosiban hangulatos karácsonyi koncertet tartottak. Hagyományos újévi könnyűzenei koncertjük csúszik, január végén lesz megtartva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!