év női példaképe

2020.02.27. 11:36

Több mint hétszázan szavaztak Szilviára

Az előző év sikere után a Pécsi Család- és KarrierPont újraindította az Év női példaképe pályázatot.

T. V.

Ennek értelmében idén is olyan baranyai nők jelölhették magukat a díjra – vagy jelölhették őket történeteik ismerői – akik munkájukban, szakmájukban sikeresek, miközben harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek. Ez alkalommal tizenkét baranyai hölgyre voksolhattunk, tíz napon keresztül. Van közöttük adótanácsadó, projektmenedzser és jogtanácsos, tanító, aki egyben hitoktató és kórusvezető, keramikus, táncművész és ápoló is.

A beérkezett szavazatok alapján a közönségdíjat dr. Bereczki-Barna Szilvia nyerte meg, több mint 700-an kedvelték a történetét a közösségi oldalon. Szilvia a Hurcibaba Egyesület alapítója és vezetője, férjével négy gyermeket nevel és folyamatosan törekszik a munka és magánélet egyensúlyának fenntartására.

A top 10 benyújtott pályaművet a Pécsi Család- és KarrierPont Tanácsadó Testülete fogja elbírálni a közeljövőben, és egyet fog kiválasztani közülük, aki megkapja a szakmai díjat. Az elismeréseket március 8-án, a Nőnapi Bababörzén, a Lauber Dezső sportcsarnokban fogják átadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!