koncert

2020.03.10. 12:20

A két zenész emléke előtt tisztelegnek

A szigetvári zenei élet két meghatározó alakja volt Németh Erika és Gersy Károly, munkásságuk tiszteletére rendeznek emlékestet a pécsi Kodály Központban március 13-án, este 7 órai kezdettel.

T. V.

Az Elszakadt húrok címet viselő előadással a baranyai zenekarok, előadók – többek között tanítványok, zenésztársak, barátok és családtagok – felidézik közös élményeinket a két zenésszel a ’80-as évektől kezdve, különös utazást tartva az időben. A szervezők ezzel a zenei élménnyel szeretnék felhívni mindenki figyelmét, hogy életük és munkásságuk itt hagyott örökségével a hátramaradottaknak kell felelősséggel élni a jelenben és a jövőben egyaránt.

Generációkon átívelő produkcióval a következő fellépők tisztelegnek Erika és Károly örökségének a közönség előtt: BogiLillaBence Gitár Trió, Violinok, Szívhúrosok, Szigetvári Tinódi Vegyeskar, 2. Emelet Front, Topless, The Beats, Dübörgő Wattacukrock, Rudán Joe, Kirchknopf Gergő (Ocho Macho).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!