kalandtúra

2020.07.16. 11:02

Nem hagyják programok nélkül a Villányba érkezőket

Ebben az évben elmaradt a Rozé Fesztivál, Villányba viszont az előfoglalásoknak köszönhetően az átlagosnál több vendéget vártak a hétvégére. A pincészetek és a turisztikai élet szereplői gondoskodtak arról, hogy a városba érkezők ne maradjanak program nélkül.

(zsk)

Körülbelül 120 vendég vett részt az Irány Villány által szervezett Rozé Kalandtúrán. A közösség hat pincészet bevonásával egy olyan túrára invitálta a Villányban vendégeskedőket, ahol a résztvevők a kóstolásokért pecsétet gyűjthettek a különböző állomásokon, a végén pedig oklevéllel jutalmazták őket. Este a résztvevők között egy karton rozéválogatást is kisorsoltak.

Mindeközben a villányi pincesor teljes hossza is le volt zárva, mert az ott található közel 20 borászat több mint a fele az út közepéig kinyúló, megnövelt terasszal várta a vendégeket, DJ felelt az egységes háttérzenéért, miközben a Diófás téren örömzenével és FröccsMOZI-val készültek a Villányi Rendezvénytér programszervezői. Itt szombati napokon sötétedés után várják a filmkedvelőket egészen szeptember végéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!