nívós lesz

2020.07.02. 11:00

Teljesen megújul a Palatinus

T. V.

Jelentős átalakításon, komplett külső és belső felújításon megy keresztül egy pályázati forrásból az elkövetkezendő években a pécsi Palatinus Grand Hotel. A lapunkhoz eljuttatott közlemény szerint az épület szecessziós stílusjegyeit megtartva születik újjá a százéves szálloda, megújulnak a hotel vendégszobái, reprezentatív terei, belső közlekedési kapcsolatai, valamint a villamos- és gépészeti hálózat.

A létesítmény egy modern konferencia- és rendezvényrészleggel bővül, felette parkosított tetőkerttel. Ennek köszönhetően a tervek szerint közvetlen gyalogos kapcsolat létesül a Széchenyi tér felé. A Pécsre látogatók a közeljövőben Palatinus márkanév alatt ráadásul már nemcsak egy, hanem két különálló belvárosi szálloda közül is választhatnak. A Palatinus Grand Hotel épületének közvetlen szomszédjában ugyanis – a Király utca 3. szám alatt – már javában zajlik a Palatinus Boutique Hotel kialakítása.

Címkék#Palatinus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!