füvet nyírnak majd

2020.07.19. 19:00

Traktort vásároltak a támogatásból Bezedeken

Több mint kétmillió forintot nyert a Szülőföldünk Bezedekért Alapítvány a Leader pályázati program „Civil társadalom szerepének erősítése” című felhívásán.

Az alapítvány célja, hogy a kultúrház mögötti Szabadidő és Sport Park gondozásával, karbantartásával a községben élők, valamint az oda látogatók számára kellemes környezetet biztosítson a szabadidő hasznos eltöltésére és sportolásra.

A terület karbantartása eddig az önkormányzattól kölcsön kapott „tologatós” fűnyíróval történt, a pályázati támogatásból azonban lehetőség adódott egy fűnyíró traktor vásárlására, mellyel egyrészt hatékonyabban, másrészt jelentős időmegtakarítással végezhető a karbantartás. Lovas Norbert, a község polgármestere elmondta, a beruházás nagyban megkönnyíti életüket, és hosszú távú megoldást jelent a sokak által használt, gyakran igénybe vett szabadidő és sportpark gondozására.

Címkék#fű#bezedek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!