vajszló

2020.08.08. 19:38

A gyerekek avatták fel az új focipályát

M. R.

Rendszeresen használják már a településen az újonnan épült műfüves focipályát, a korosztályos csapatok és a felnőttek is ott tartják edzéseiket. Ahogy Uri Gergelytől, Vajszló alpolgármesterétől megtudtuk, a beruházás a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Országos Pályaépítési Programjának köszönhetően valósulhatott meg, a 22x42 méteres műfüves játéktér a régi, aszfaltos pálya helyén épült meg. A beruházás nagyjából harmincöt millió forintba került, ennek kilencven százalékát állta az országos szövetség, a maradék tíz százalékot pedig az önkormányzat biztosította.

A pálya az elmúlt hetekben készült el, a vírushelyzet miatt azonban ünnepélyes átadót nem tartottak. Ehelyett egy U11-es labdarúgó tornával avatták fel a játékteret, amelyen Baksa, Kétújfalu, Sellye és Vajszló csapatai küzdöttek meg egymással. Nagy szükség volt az új pályára, hiszen eddig a megfelelő infrastruktúra hiányában nehezen lehetett megoldani az edzéseket, most viszont már korszerű körülmények várják a fiatal és idősebb játékosokat.

Címkék#focipálya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!