Pécsvárad

2020.08.28. 18:54

Elmaradnak a hétvégi programok a vírus miatt

Elmarad a Neoton-koncert és a szombati Határtalan Lakoma is Pécsváradon, ezt Zádori János polgármester jelentette be a közösségi oldalán.

M. R.

Határtalan lakoma címmel redeztek gasztrofesztivált a pécsváradi várban

Fotó: Laufer László

A rendezvényeket a fertőzésveszély elkerülése érdekében mondták le, mert kiderült, hogy pozitív lett a labdarúgó megyei I. osztályban szereplő Pécsvárad egyik játékosának a koronavírustesztje. Ahogy azt már lapunk is megírta, a futballista hétfőn nem érezte jól magát, elment háziorvosához, ezután került sor a tesztelésre, amelynek eredménye szerdára lett meg.

Ahogy a polgármester elmondta, a pécsváradi és a szederkényi csapat tagjai is hatósági karanténba kerültek. Zádori János azt is hozzátette, hogy bár közvetlen veszély most nincs a településen, ki kell várni a fejleményeket, és különösen oda kell figyelni az óvintézkedések betartására.

A pénteki koncertre a művelődési központban megváltott jegyeket a vásárlás helyén, a művelődési iroda nyitvatartási idejében természetesen visszaváltják. A történtek miatt a focimeccseket is lemondták, szerdán a Pécsvárad–Siklós mérkőzést fújták le, de a hétvégi Mohács–Pécsvárad összecsapást sem rendezik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!