hitélet

2020.09.13. 09:45

Hitről szóló novellákkal is lehet pályázni

„Az Úr az én pásztorom” címmel irodalmi pályázatot írt ki a Baptista Művészeti Napok 2020 keretében az Esztergomi Béke Baptista Gyülekezet.

Pályázhatnak magyar nyelven alkotó írók, költők, amatőrök és profik egyaránt, máshol még nem publikált, eredeti alkotásokkal. A kiírás szerint nyelvileg igényes dalszövegekkel és novellákkal lehet indulni. Kritérium, hogy az írások a hit és az alkotás viszonyáról, a művészet, a művész és a Teremtő kapcsolatáról, vagy a mindennapokban erőt adó bibliai idézetekről szóljanak.

A pályázónak minimum 14 évesnek kell lennie, nevezési díj nincs. A dalszöveg maximum 30 sor lehet, míg a novella megengedett terjedelme legfeljebb 4500 leütés, szóközökkel együtt. A pályázatok beküldési határideje 2020. október 1.

A szakemberekből álló zsűri által legjobbnak ítélt első három mű alkotója mindkét kategóriában díjazásban részesül. A nyertes dalszöveget meg is zenésítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!