Fejlesztés

2020.09.20. 16:15

Közösen újítják fel az ifjúsági klubot Pécsváradon

Felújítják a Pécsváradi Ifjúsági Önkormányzat (PIFÖ) üléseinek és közösségi programjainak helyet adó ifjúsági klubot.

Mészáros Rita

Forrás: MTVA Bizományosi

Fotó: Oláh Tibor

Az Európai Szolidaritási Testület pályázatán nyertek mintegy 2,5 millió forintot, amelynek egy részét az épület helyreállítására, másik részét pedig különböző rendezvények megvalósítására használják fel. A nyílászárókat már kicserélték, a következő lépés a klub belső tereinek renoválása. A PIFÖ tagjai már elkezdték a munkálatokat, de annak érdekében, hogy mihamarabb kész legyenek, és ismét izgalmas programokkal fogadhassák a fiatalokat, a helyiek segítségét kérik.

Nem minden a munkáról fog szólni, hiszen ez remek lehetőség lesz, hogy a résztvevők megosszák véleményüket, észrevételüket a PIFÖ tevékenységével kapcsolatban, esetleg új programötleteket vessenek fel. A segítségért cserébe pedig nemcsak a jókedvet garantálják, hanem ételt és italt biztosítanak, a középiskolásoknak, igazolják a kötelező közösségi szolgálatot, ráadásul az önkéntesek a következő városi rendezvényre ingyen léphetnek be.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!