hitélet

2020.10.24. 07:36

Csodakert várja a gyerekeket a szünetben

Hogy még izgalmasabban teljen az őszi szünet, közös játékra, mesélésre, alkotásra várja a 6–12 éves gyerekeket a Püspöki Kincstár október 28-án 8-tól 12 óráig.

A „Csodakert” elnevezésű múzeumpedagógiai foglalkozás során, az egész dél­előtt középpontjában a teremtéstörténet és természeti környezetünk védelme áll majd – mesékkel, izgalmas játékokkal, különleges alkotófeladatokkal várják a pedagógusok a kisdiákokat.

Hogy még színesebb és kreatívabb legyen a játszódél­előtt, a szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy lehetőségeikhez mérten hozzanak magukkal őszi terméseket, toalettpapír-, frissen tartó fólia- és papírtörlő-gurigát.

A programra regisztrálni a Pécsi Egyházmegye honlapján, vagy az [email protected] e-mail-címen lehet október 26-ig. Részvételi díj: 800 forint/fő. A programot a járványügyi szabályokat figyelembe véve tartják meg, így a beltéri részen kérik a maszk viselését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!