baranya

2020.10.25. 17:01

Együtt teszik szebbé a kiskerteket

A BT Regiment Kreatív Műhely és a Lélegző Liget projekt csapata olyan magyar iskolák, óvodák, bölcsődék, idősotthonok, közösségi terek jelentkezését várta, akik előkertjüket, az épületük körüli be nem ültetett részeket szeretnék újraálmodni, akik vállalják, hogy a közösség aktív részvételével egy értékteremtő ligetet hoznak létre, és ezt gondozzák, tartalommal töltik fel.

T. V.

A pályázat eredményhirdetéséről Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka, a családi gazdaság és a projekt vezetője számolt be. A közönségszavazás győztese, s egyben a pályázat egyik fődíjasa a dombóvári Szivárvány Óvoda. További fődíjas még az alsómocsoládi Őszi Fény Idősek Otthona, a lánycsóki óvoda, a Pécsi Mezőszél Bölcsőde és a mohácsi Kisfaludy társasház. Ám a sornak itt még nincs vége, további pályázatokat is tudtak díjazni. A közösségeket növények, állatvédelmi eszközök, ingyenes gondozási tanácsadás és mentorszolgáltatás várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!