felmérés

2020.11.22. 09:40

A megyei önkormányzat aziránt érdeklődik, hogy mit szeretünk Baranyában

A Baranya Megyei Önkormányzat közösségi felmérést indított, amelynek során a megye valamennyi lakosának véleményére kíváncsiak.

MW

Az önkormányzat egy uniós társfinanszírozású pályázati projekt keretében arra kéri a megye lakosait, hogy a kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá a megye közösségi életéről minél teljesebb kép kialakításához, illetve ötleteikkel, véleményükkel segítsék az önkormányzatot abban, hogy nagyobb tömegeket megmozgató, a megyei közösségek fejlesztését.

A cél, hogy minél több baranyai lakos elmondhassa véleményét a településén tapasztalt közösségi folyamatokról, javaslatokat fogalmazhasson meg azok jobbá tételére. A járványügyi készültség miatt az önkormányzat szerint a kitöltés a legbiztonságosabb módon a projekt internetes oldalán keresztül történhet. A kitöltés során személyes adatok megadására nincs szükség, az teljes egészében anonim. A kérdőív kitöltésére december 31-ig van lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!