kozármisleny

2020.11.14. 18:40

Játékra hívogatnak az új terek a városban

Idén tavasszal több játszóteret el kellett bontani a baranyai kisvárosban, mivel nem feleltek meg az európai uniós előírásoknak.

Zs. J.

Akkor a városvezetés megígérte, hogy új, modern játszótereket alakítanak ki, ami az elvárt szabályoknak, előírásoknak megfelelőek. Több lakossági fórumot is tartottak a városban, ahol meghallgatták a lakosok észrevételeit, kéréseit. Mint azt az alpolgármester, Tuza Julianna lapunknak elmondta, a napokban két új játszóteret adtak át Kozármislenyben. Az ünnepélyes átadó szűk körben zajlott a koronavírus-járványhelyzet miatt.

– A két új játszóteret az önkormányzat saját forrásból finanszírozta. Az egyik az Öregfaluban a mosógátnál, míg a másik Újtelepen, a Liliom utcában került kialakításra. Bízunk benne, hogy a játszóteret örömmel használják a gyerekek. Terveink között szerepel, hogy jövőre további új játszótereket adunk át – tette hozzá az alpolgármester.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!