tündérszépek

2020.12.20. 07:00

A legszebbek jelentkezését várjuk

Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16–29 éves hölgyek jelentkezhetnek.

Munkatársunktól

A most induló verseny a megyei válogatókkal veszi kezdetét, ezt követik a regionális fordulók, majd az országos döntő, ahova hazánk 22 legszebb lánya juthat be. A megyei hírportálokon és a Bors­online-on minden nap más és más lányt mutatunk majd be, így mindenki megismerheti majd őket.

Érdemes mihamarabb jelentkezni, hiszen a megyei fordulókba csak 30 lány juthat be. A megyei és regionális előválogatókból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző jut tovább a döntőbe. Itt végül televíziós show-műsorban, a zsűri választja majd ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók döntése nyomán közönségdíj is gazdára talál.

Tavalyi háziasszonyunk, az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna mellett több szépségkirálynő is segít majd titeket a verseny során. A Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter is mentorként segíti majd a felkészülést, már az első felkészítőtáborban is, míg Késmárki Enikő Rebeka, a 2015-ös Miss World Hungary Miss Sport-díjasa edzőként hozza majd a legjobb formába a lányokat.

Milliós nyeremények várnak rátok

Ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, országos tévécsatornán szerepelnél, vagy épp nagy álmod, hogy betörj a médiába, a szépségiparba, ne habozz! Jelentkezz még ma a tunderszepek.hu-n! Saját fotókkal is lehet nevezni, de ha még nincs portfóliód, akkor segítünk, és profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatodat! A Tündérszépek nem csupán óriási lehetőséget kapnak azzal, ha indulnak a versenyen, de a felkészítőtáborok és show-műsorral egybekötött televíziós döntő mellett értékes nyeremények is várnak a legszebbekre. A szépségkirálynőt és udvarhölgyeit milliós értékben várják nyeremények, és egyéves autóhasználat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!