Jó hír!

2020.12.18. 19:20

Babák után is jár a támogatás

Minden 65 év feletti nagykozári lakos tízezer forint értékű vásárlási utalványt kap idén is a képviselők döntése alapján.

Zs. J.

Budapest, 2018. szeptember 19. Koraszülött babák szüleikkel a budai Szent János Kórház koraszülött osztályát érintõ fejlesztésekrõl tartott sajtótájékoztatón a fõvárosi egészségügyi intézményben 2018. szeptember 19-én. Magyarországon elsõként indította el az inkubátoros csecsemõket és családjukat online összekötõ Babales programot a kórház. A program keretében anonim inkubátort helyeztek el az egészségügyi intézménynél - az elsõt Budán. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Az utalványok egy évig érvényesek, s a helyi boltban levásárolhatóak.

A Nagykozárért Alapítvány kuratóriuma arról is döntött, hogy a hozzá befolyt lakossági támogatásból a 65 év felettiek részére fejenként 25 száj­maszkot vásárol.

Az önkormányzat egy másik örömhírt is közölt: az idén született csecsemők után az édesanyák részére harmincezer forint támogatást adnak.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!