Siklós

2020.12.01. 08:14

Döntöttek az idei díjazottakról

Évek óta hagyomány Siklóson, hogy a városvezetés kitüntető díjjal ismer el egy helyi fiatalt a tanulmányai során, vagy a művészetben, sportban elért kiemelkedő eredményéért. Emellett Mojzes Tamás alpolgármester kezdeményezésére harmadik éve a felnőtt mezőnyben legjobban teljesítő siklósi sportolót is díjazzák.

Zs. K.

A képviselő-testület feladat- és hatáskörében eljárva Riegl Gábor polgármester idén a Gyémánt Díjat Miklós Laurának, az Év Siklósi Sportolója Díjat Kőhegyi Ákosnak adományozta. Miklós Laura jelenleg az ELTE-BTK Irodalomtudományi Doktori Iskoláján belül a Kortárs latin-amerikai elbeszélő irodalom alkotásainak és előzményeinek szövegvizsgálata program hallgatója, és órát is ad. Kőhegyi Ákos kézilabdázó korábban Veszprémben játszott, most pedig Balatonfüred felnőttcsapatát erősíti, a junior kézilabda-válogatott gólerős irányítója. Az elismerések mellé oklevél, díszplakett és bruttó százezer forintos pénzjutalom is jár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!