Gyászhír

2020.12.05. 08:30

Elragadta a koronavírus a Mohácsi Kórház főorvosát

A Mohácsi Kórház tudatta a megrendítő hírt, hogy december 1-jén elhunyt dr. Pintér Attila, az intézmény radiológus főorvosa. 60 évet élt – olvasható a Mohácsi Újság.hu hírportálon.

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó: mt

„Az új koronavírus nem válogat: szeretett munkatársunk néhány hete maga is fertőzötté vált, szervezete sajnos nem tudta legyűrni a gyilkos kórt. Küzdött és küzdöttek kollégáink, gyógyítók, ápolók, heteken át, figyelve a lélegeztetőgépet és a monitorokat, egy emberként, sajnos hiába – emlékeztek meg róla munkatársai.

„Amikor itt, a kórházban végzett a napi munkával, vizsgálatokkal, a betegek gyógyításával és szeretett családjához hazatért, otthon szívesen vette kezébe csillagászati távcsövét, hogy az égboltot fürkéssze, a végtelen Világegyetem titkait kutassa. Vajon ott volt-e, látta-e a fénylő csillagokban, hogy mi fog történni ebben az évben december 1-én?” – idézte a kollégák búcsúját a Mohácsi Újság.hu hírportál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!