Sellye

2021.01.06. 16:59

A Vajdaságig jutottak el a lufis jókívánságok

Sikeresen lezajlott a sellyei járásban működő Gyermekesély Program adománygyűjtési akciója, amelyet még novemberben indítottak hagyományteremtő szándékkal.

A felajánlásokból összeállított élelmiszercsomagokat 1200 családhoz juttatták el még az ünnepek előtt. Azonban ezzel még nem zárták le a programot, hiszen a napokban a járás 38 településének polgármestere megfogalmazta jókívánságait, majd azokat lufival az égbe engedték, hogy minél több emberrel megosszák az ünnepi gondolatokat.

Nem is volt eredménytelen ez a cselekedet, a jókívánságok valóban célba jutottak, ráadásul jó messzire repültek. A sellyei Gyermekesély Program a közösségi oldalán tett közzé egy levelet, amit egy, a vajdasági Őrszálláson élő férfitól kaptak. Az üzenet írója több lufit is megtalált a település közelében, és köszönettel vette az ott megfogalmazott mondatokat, emellett a szervezőknek is boldog karácsonyt és új évet kívánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!