Gyermekesély

2021.01.24. 16:30

Gyerekek készítettek logót a programnak Sellyén

M. R.

Logó tervezésére kérte fel még tavaly év végén az Ormánságban élő általános és középiskolás gyermekeket a sellyei Gyermekesély Program. A műveknek a program által is képviselt értékeket kellett tükrözniük, tehát a játék, élmény, együttműködés, közösség fogalmak köré épültek fel a rajzok.

A pályázatra összesen 25 alkotás érkezett, az eredményhirdetést hétfőn tartották. Az első három helyezettnek, valamint a különdíjas alkotónak Nagy Attila, Sellye polgármestere adta át a díjakat.

A harmadik helyezett Nagy Veronika lett, a második helyen pedig Ignácz Réka és Ivánácz Emese végzett, mindhárman a felsőszentmártoni általános iskola tanulói. A legjobbnak ítélt pályamunkát a sellyei Szabó Florina adta be, akinek műve két, egymásba kapaszkodó kart ábrázol, így fejezve ki az erős köteléket a segítők és a rászorulók között. A logókat a program közösségi oldalára is feltöltötték, ott aztán bárki szavazhatott rájuk. A legtöbb voksot a Piskón élő Bogdán Veronika Nóra kapta, így ő különdíjban részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!