Postabontás

2021.01.13. 18:30

Leadták az elveszített tárcát

A 400-ágyas klinikán volt vizsgálata a feleségemnek a minap, hazafelé vásárolni akartunk, de nem találta a pénztárcáját, írta olvasónk.

Név és cím a szerkesztőségben

Tízezer és húszezer forintos bankjegyek egy pénztárcában. Magyarország ma is hivatalos fizetõeszközét, a forintot, 70 évvel ezelõtt, 1946. augusztus elsején vezették be. A pengõt felváltó új pénz nevét I. Károly történelmi aranyforintjáról kapta. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Faludi Imre

Biztos otthon felejtettem – mondta. Hazaértünk, de otthon sem került elő.

Telefon a klinikára, a rendészek keresték, de nem találták meg. Közben letiltottuk a bankkártyát is, sikerrel.

Végül visszamentünk a klinikára, és végigjártuk az útvonalat, amerre megfordultunk, de eredménytelenül. A Honvéd utcai portán tudtuk meg, hogy leadták a tárcáját, köszönet a megtalálónak.

Név és cím a szerkesztőségben

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!