becsuk

2021.01.11. 12:30

Újabb régi presszó szűnt meg Pécsett

Gyorsbüfék alakulnak sorra a pécsi vásárcsarnok közelében.

Zs. J.

Többen említették, hogy a kis presszók, borozók, kocsmák ideje lejárt, már kevesebb forgalmat bonyolítanak, ezért döntenek úgy a tulajdonosok, hogy bezárnak. Az elmúlt években, illetve idén a megyeszékhelyen több ikonikus kocsma, borozó ajtajára került lakat.

Néhány évvel ezelőtt búcsút vettünk a Papucs borozótól, amely több évtizeden keresztül fogadta a szomjas vándorokat, helyieket a Janus Pannonius utcában, majd 2021 januárjában, a Százéves borozó tulajdonosa döntött úgy, hogy befejezi a tevékenységét.

A napokban egy újabb régi, több éve, évtizede működő vendéglátó szűnt meg a belvárosban. Aki a Nagy Lajos király útján járt, annak feltűnhetett, hogy a korábbi Star presszó helyiségeiben átalakítási munkák kezdődtek.

Mint a közösségi oldalon írta az egyik uránvárosi hipermarket mellett üzemelő Bagoly Street Food, hamarosan ők nyitnak új üzletet a korábbi presszó helyén, így a Nagy Lajos király útja és a Bajcsy-Zsilinszky utca a pizzás, a hamburgeres, a gíroszos után egy újabb gyorsbüfével bővül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!