példamutatás

2021.03.03. 13:17

Pécsi bölcsődéknek, óvodáknak ajánlották fel többletüket a Fidesz képviselői

A baloldali városvezetés idén is elfogadhatatlan elvonásokkal fenyegeti a pécsi bölcsődei és óvodai rendszert, miközben döntésük alapján a képviselői tiszteletdíjak már harmadszor emelkedtek másfél év alatt – írta közleményében a pécsi Fidesz.

bama.hu

Békéscsaba, 2020. július 13. Foglalkozás a Kölcsey Utcai és Ligeti Sori Óvodában Békéscsabán 2020. július 13-án. Az intézmény elnyerte a Kincses Kultúróvoda 2020 címet. Az Emberi Erõforrások Minisztériumának kiírása szerint a pályázat nyertes óvodája komplex kulturális programcsomagot vehet igénybe az együttmûködõ kulturális intézmények, illetve civil szervezetek szolgáltatásaival. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

„A Fidesz Pécsi Képviselőcsoportjának tagjai tiltakoznak az ellen a kettős mérce ellen, amit a szivárványkoalíció tagjainak döntése értelmében kénytelenek elszenvedni a pécsi bölcsődék és óvodák, végső soron pedig a gyermekeket nevelő pécsi családok”, olvasható a közleményben.

Míg a baloldali hatalomgyakorlók rendre saját maguknak és klientúrájuknak kedveznek, addig számunkra a gyermek az első, ezért a Fidesz Frakció tagjai felajánlják az idei évre eső tiszteletdíj növekményük teljes összegét a pécsi bölcsődék és óvodák részére alapvető felszerelések, eszközök juttatása formájában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!