nyílt nap

2021.04.15. 13:21

Megszabadulhatnak a hulladékoktól a szentlőrinciek

Az illegális hulladéklerakók számának növekedése megyeszerte probléma. Egyre több helyen látni ugyanis a természetben, erdei utak mentén, tisztásokon építési törmeléket elhagyva.

T. V.

Kommunális hulladék gyűjtés

Fotó: Löffler Péter

Szentlőrincen a felhalmozódott hulladék lerakására nyílik most lehetőségük a helyi lakosoknak. A Bükkösdi út mellett lévő volt hulladéklerakó-telep területén április 16-án, pénteken 9 és 15 óra között, valamint április 17-én 9 és 13 óra között nyílt napot tartanak, melynek keretében a szentlőrinci lakosok lakcímkártya felmutatása mellett a zöldhulladékot, nyesedéket, valamint építőipari bontási tevékenységből származó hulladékot szállíthatnak be ingyenesen.

A leadható hulladék mennyiségére nincs korlátozás. Felhívják azonban a szolgáltatást igénybe venni szándékozók figyelmét arra, hogy veszélyes hulladék (például hullámpala, eternitcső, építési vegyi anyagok), valamint kommunális hulladék, esetleg használt sírkoszorú nem adható le a telepen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!