elfogadhatatlan

2021.05.19. 14:04

A pécsiek egyhavi távhő befizetését tenné el a baloldali önkormányzat (videó)

- A pécsi szocialisták, és az általuk kesztyűbábként használt Péterffy Attila kezei ismét a pécsi polgárok rezsibefizetései között turkál – jelentette ki Csizmadia Péter szerda délelőtti sajtótájékoztatóján a Pécsi Távfűtő (PÉTÁV) osztalékával kapcsolatban. A Fidesz pécsi frakcióvezetője hangsúlyozta: akkor járna el helyesen az önkormányzat, ha a pécsiek befizetéseit a távhő szolgáltatás színvonalának növelésére fordítaná.

Vizvári Soma

Azonban a városvezetés dönthet úgy is – tette hozzá -, hogy ezeket a pénzeket elvonja a cégtől, és osztalékként szétosztja az önkormányzat és a francia partner között. – A tavalyi évben egy jelentős elvonás történt az új városvezetés részéről, és úgy tűnik, hogy ezt meg kívánják ismételni – értékelte a PÉTÁV-val kapcsolatos fejleményeket Csizmadia Péter. A frakcióvezető szerint elfogadhatatlan lenne, ha minden távhőt fizető pécsi család, egyhavi befizetése az önkormányzathoz és a francia társtulajdonoshoz vándorolna.

Csizmadia Péter kifejtette: Pécs olyan kicsiben, mint amilyen az ország lenne nagyban, ha újra a szocialisták vezetnék. A frakcióvezető szerint Karácsony Gergely ugyanolyan kesztyűbáb lenne, mint Péterffy Attila.

- Újra elindulna a pénzszivattyú, újra elindulnak a pénzcsapok, és a pécsiek, illetve a magyarok rezsibefizetéseinek egy része bizony, eltűnik a rendszerben – hangoztatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!