Gyereknap

2021.05.19. 16:45

Még jöhetnek a kívánságok a gyerekektől

Több érdekes kívánságot küldtek olvasóink a gyereknapi felhívásunkra és még várjuk azokat a kéréseket, amelyekkel örömet szerezhetünk a kicsiknek és nagyoknak gyereknap alkalmából.

Zs. K.

Budapest, 2011. május 29. Buborékfújót próbál ki egy kislány a Vidámpark területén a Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálat és a Fõvárosi Önkormányzat közös, 21. alkalommal megrendezett gyermeknapi rendezvényén a Városligetben május utolsó vasárnapján. A szervezõk közel száz helyszínen ingyenes programokkal várják a gyerekeket. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A határidőt meghosszabbítottuk, így vasárnap (május 23.) éjfélig várjuk a kívánságokat a [email protected], vagy a [email protected] címre „Gyermeknapi kívánságözön” jeligére. Így május utolsó vasárnapjára már talán egy-két kívánságot tudunk is teljesíteni.

Kis­iskolás osztályok, óvodai vagy bölcsődei csoportok is küldhetnek nekünk levelet.

Olyan élményeket szeretnénk adni, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem mert segítség nélkül nehéz vagy lehetetlen megszervezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!