Gyurcsánytangó Pécsen

2021.06.20. 12:26

Gyurcsányné bejelentette: a DK Szakácsot indítja az előválasztáson

Marják egymást a balliberálisok. A szocik elengedték a kezét, a DK viszont Szakács Lászlót jelöli Baranya megye 2. választókerületében az előválasztáson.

bama.hu

Budapest, 2021. június 1. Szakács László, az MSZP képviselõje felszólal a veszélyhelyzettel összefüggõ átmeneti szabályokról szóló vitában az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. június 1-jén. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Mint megírtuk, nem támogatja a Magyar Szocialista Párt Szakács László indulását a Baranya 2. körzetben. Erről a szerdai napon közleményben számoltak be. A „szolgálati közleményben” tudatták, hogy Baranya megye 2. számú országgyűlési egyéni választókerületében visszavonják előválasztási jelöltjüket. A közleményben azt írták: tudomásul veszik, ha egyes jelöltek nem kívánják képviselni az új szociáldemokrata irányvonalat, és más politikai közösségben képzelik el jövőjüket, de egyértelművé tették, az ilyen döntés a politikai közösségük kötelező elhagyását is jelenti.

Most Gyurcsányné a következő közleményt hagyta ott Facebook-oldalán:

„A Demokratikus Koalíció Dr. Szakács Lászlót jelöli Baranya megye 2. választókerületében az őszi ellenzéki előválasztáson. Laci nem csak Komló korábbi alpolgármestereként, hanem jelenlegi országgyűlési képviselőként is bizonyította, hogy mindig a pécsiek, komlóiak és a térségben élők érdekeit képviseli.

Nemcsak a szakértelme, hanem 20 éves közéleti munkája, politikai és szakmai tapasztalata is alkalmassá teszi arra, hogy 2022 után ő legyen Baranya megye 2. választókerületének egyéni országgyűlési képviselője, és szolgálja tovább az itt élőket ugyanolyan lendülettel, mint eddig.

Éppen egy ilyen emberre van szükség ahhoz, hogy 2022-ben itt is győzni tudjunk, ezért a DK Szakács Lászlót támogatja az őszi ellenzéki előválasztáson!”

Címkék#szakács

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!