kormányablakbusz

2021.07.18. 09:56

Tíz helyre érkezik jövő héten a különleges busz

Három járás, tíz település – röviden így lehet összefoglalni, hogy jövő héten hova érkezik a kormányablakbusz a megyében.

Zs. J.

20201103 Cece A Fejér Megyei Kormányhivatal is kapott egy kormányablakbuszt, amely az önkormányzatok igényeinek megfelelően járja a megyét. A busz egy „mobilizált kormányablak ügyfélszolgálati eszköz”, amely mindennel fel van szerelve, amivel egy kormányablak rendelkezik Fotó: Nagy Norbert NN Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Nagy Norbert

A hétfői nap a Bólyi járásról szól, először Babarcra (művelődési ház, 08.30-09.30 óra), Versendre (művelődési ház, 09.45-10.45), Monyoródra (polgármesteri hivatal, 11.00–12.00), Belvárdgyulára (polgármesteri hivatal, 13.00–14.00), Szajkra (polgármesteri hivatal, 14.30–15.30) érkezik a busz, majd kedden a Pécsváradi járás (Erzsébet, Geresdlak, Nagypall), míg csütörtökön a Siklósi járás (Drávaszabolcs, Kémes) kerül sorra.

A kormányablakbusz egy ügyintézésre felszerelt kisbusz, amely előre meghatározott időpontokban elérhető olyan településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak. Az ügyfelek elintézhetik a kormányablakokban elérhető ügyeket, benyújthatják kérelmeiket hatósági ügyekben, illetve tájékoztatást kaphatnak az eljárás menetéről. Többek között személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre, ügyfélkapu-regisztrációra is lehetőségük van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!