lesz folytatás

2021.08.03. 11:30

Több mint száz Lada vett részt a babarci találkozón (videó)

Hagyományteremtő céllal Lada Show-t rendeztek szombaton a babarci sportpályán, ahová az ország különböző pontjairól érkeztek ismert versenyzők és Lada tulajdonosok. A jól sikerült program jövőre a tervek szerint kétnapos lesz, hiszen hatalmas érdeklődés fogadta az ikonikos járművek találkozóját.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: D. É.

Országos Lada show-t rendeztek szombaton a babarci sportpályán. Ifj. Keleti István főszervező 10 éve dolgozik az autósportban, különböző területeken. Babarci szervezőtársaival közösen – Gyenes Vivien, Hurtony Valér, Zsifkovics Nikolett, László Kevin, Gayer Gábor – hagyományt teremtve országos hírű Lada show-ra hívták a márka kedvelőit a régióból, az országból, és ismert versenyzők is érkeztek a rendkívüli programra.

Összesen 117 Lada vett részt a programon, 15 órakor az összes jármű felvonult Babarc utcáin, ezenkívül a közönség szavazata alapján díjazták a találkozó három legszebb Ladáját, mely alapján első lett Hajdú Zoltán (Lada 2101), a második Krämer Dániel (Lada 21053), a harmadik pedig Ritzl Ivett (Lada 2106) járműve. Mindhárom autó baranyai, ráadásul a második és a harmadik babarci tulajdonú. Az autós programok, és a versenyzőkkel készült riportok mellett gyerekprogramokkal is várták az érdeklődőket, emellett a szervezők még egy kiállítást is rendeztek – az alkalomhoz illően – a helyiek által kölcsönadott Lada fotókból.

Baranyai Tibor az egyik legerősebb VFTS-sel jött el

Fotó: K. R.

– Nagyon elégedett vagyok, hiszen 117 Lada vett részt a show-n, és a látogatók száma is meghaladta az ezret. Nagyon örültem annak is, hogy a faluból is csupa pozitív vissz­hangot kapott a program. Jövőre a nézők és az autótulajdonosok igényeit figyelembe véve kétnaposra tervezzük a Lada show-t – mondta ifj. Keleti István.

Fotó: K. R.

A videó forrása a Mohácsi Újság.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!