Együttműködés

2021.09.17. 15:37

Megállapodásban rögzítették közös célkitűzéseiket

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megállapodásban rögzítette közös célkitűzéseit a Baranya Megyei Kormányhivatallal.

Bama.hu (Forrás: Baranya Megyei Kormányhivatal Sajtó)

Forrás: Baranya Megyei Kormányhivatal Sajtó

Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Dr. Horváth Zoltán, a Baranya Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja együttműködési megállapodást írt alá 2021. szeptember 17-én a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott munkaértekezleten.

A megállapodás célja az államigazgatási feladatellátás fejlesztése és színvonalának emelése, az ügyfélcentrikus államigazgatás megvalósítása, a kormányzati feladatok területi végrehajtásának összehangolása és elősegítése, valamint a közbiztonság, a közrend javítása és az államhatár rendjének fenntartása.

Dr. Horváth Zoltán az eseményen emlékeztetett arra is, hogy a két szervezet közötti hagyományosan jó együttműködés a koronavírus járvány időszakában még inkábbfelértékelődött, egyúttal megköszönte a rendőrségnek a megyei oltási munkacsoportban végzett munkáját.

A két szervezet között 2015 óta hatályos, és most megújított együttműködési megállapodás megteremtette a lehetőségét a már eddig is eredményes közös feladatellátás színvonalának további emelésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!