képgaléria

2021.09.07. 17:30

Örömmel jönnek Pécsre Bochkorék – ma a Széchenyi térről jelentkeztek

Megtelt a pécsi Széchényi tér kedd reggel a Retro Rádió „Bochkor” rádióműsorának élőben sugárzott adása alkalmából. A születésnapi turné Szeged után második állomásként érkezett Pécsre, ahol számos érdeklődő várta Bochkor Gábort és kollégáit már a reggeli órákban is a Széchényi téren.

Mohay Réka

a20210907_ A Retro R‡di— reggeli Bochkor show ad‡sa a SzŽchenyi tŽrr?l_pŽcs_ll_dn

Fotó: Laufer László

A rendkívüli népszerűségnek örvendő műsor első sikeres évét ünneplő turnéja mögött szervezett, harmincfős csapat áll: hoszteszek, technikusok, műsorvezetők és szerkesztők közös munkájának gyümölcseként valósulhatott meg a látványos adás, melynek egyik fő célja, hogy meghálálják a hallgatók elkötelezettségét. Igen dinamikusra és jó hangulatúra sikeredett az adás, mely során végig figyeltek a közönséggel való interakcióra is. A hoszteszek által osztott dedikáló kártyákra Bochkor Gábor és Lovász László folyamatosan osztott aláírásokat, szelfiztek az egybegyűltekkel, sőt, sokan ajándékkal is készültek a rádiósoknak, melyeket a helyszínen át is tudtak adni. A felvétel egy különleges kapszula-stúdióban zajlott, melyet kifejezetten erre az alkalomra készítettek el.

Bochkor Gábor, Lovász László és a műsor szerkesztője, Háder György is osztoztak a véleményen: igazán szeretnek Pécsre jönni, mindig szívesen térnek vissza a városba. Háder a Pécsi Tudományegyetemen végzett, így az ő szívéhez kiváltképp közel áll a város, hatalmas energiát kapott most a látogatás során elmondása szerint. Ő koordinálja és fogja össze a csapatot, részt vesz az előkészületekben és a témák megtervezésében is. A rádiósok igazán hálás közönséggel találkoztak, Lovász úgy fogalmazott, töményen érkezett feléjük a szeretet: már hajnalban várták őket az emberek, megalapozva a jó hangulatot. A műsor sikerét a csapat erejében látja.

Már a hétfő is jó hangulatban telt Pécsett, számolt be Bochkor. – Elmentünk ebédelni, felkészültünk az adásra. Este ellátogattunk a Király utcába, majd a szállodában folytattuk az ünneplést, ugyanis Laci születésnapja volt, ennek pedig meg kellett adni a módját. Egészen addig tartott a program, mígnem egy rosszkedvű vendég nemtetszését fejezte ki, így inkább nyugovóra tértünk.

Sikere abban áll, véli Bochkor, hogy belevitte a munkába a személyiségét, nem félt megosztó lenni. – Szeretek véleményt ütköztetni, néha provokálni, ez dinamikát, színt ad a műsornak. Fontos az is, hogy tudjunk folyamatosan megújulni, lépést tartani a világ és a hallgatóság igényeinek változásaival is. Legközelebbi terveink közt szerepel egy háromnapos túlélő túra, melyet profi vadászpilótákkal együtt csinálnánk végig, ezt szeretnénk majd a hallgatóknak közvetíteni, valahogy interaktívvá tenni – mesélte a rádiós.

Bochkor Gábor elmondta, eufórikus élményt jelent számára minden adás, a kreatív tervezés és az élő műsorok is felvillanyozzák, az pedig külön öröm, hogy ez sikeres és piacképes is, s a közönség is szívesen hallgatja. A turné következő állomása Veszprém lesz, ezt követően Egerbe és Debrecenbe látogatnak majd el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!