Polgárőr Nap lesz

2021.09.09. 09:03

Tűzoltók tartanak látványos bemutatót Bólyban

Egész napos programmal várja az érdeklődőket most szombaton a Bólyi Polgárőr Egyesület – a park sportpályáján szeptember 11-én reggel 9 órakor kispályás labdarúgó-mérkőzésekkel indul a rendezvény, a felhívás szerint az öt plusz egy fős csapatok még szeptember 8-ig jelentkezhetnek a megmérettetésre.

W. K.

Tűzoltóság gyereknap

Délután 14 órai kezdettel a tűzoltóság látványos bemutatója veszi kezdetét, ezt követően pedig a polgárőrség működéséről, mindennapjairól hallhatnak beszámolót az érdeklődők. A Bólyi Polgárőr Nap egyik célja a szervezet népszerűsítése, munkájának megismertetése a lakosság körében. A legkisebbek sem maradnak programok nélkül: a többi közt légvár, rendőrségi bemutató, elektromos kismotorok, kreatív asztal várja a gyerekeket, ezenkívül kézműves vásárt is tartanak a rendezvény részeként.

A város életében jelentős szerepet betöltő Bólyi Polgárőr Egyesület közreműködésének köszönhetők sok egyéb mellett azok a nemrégiben a város forgalmasabb parkolóinak a kihajtóihoz kikerült „Egyben tartja a családot” feliratú táblák is, amelyek a biztonsági öv használatára hívják fel az autósok figyelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!