ma lesz az avatás

2021.09.18. 14:17

Új autót vehettek át az önkéntes tűzoltók Szászváron

Új tűzoltóautóval gazdagodott a Szászvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület – a Magyar Falu Program ötmillió forintos támogatását a helyi benzinkút egymillió forinttal egészítette ki, és többen kisebb összegekkel járultak hozzá a beszerzéséhez.

W. K.

Így az eddigi egy helyett már két fecskendővel óvják a szászváriak és a környező települések biztonságát az önkéntesek. Az egyesület célja, hogy valamennyi „fehér foltot” a lehető leghatékonyabban lefedjék, azaz az összes olyan Szászvár környéki településen, ahová 15 percen belül nem érnek ki a hivatásos tűzoltók, az önkéntesek a lehető leggyorsabban tudjanak segítséget nyújtani.

Az új szerkocsi avatására a Szászvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület által szervezett szombati családi nap keretében kerül sor 14 órakor a Vásártéren. A program 15 órától tűzoltóautók felvonulásával, majd látványos bemutatóval folytatódik. A gyerekeket óriás csúszda, füstsátor, légvár, arcfestés, íjászat várja, és a tűzoltópályán is kipróbálhatják ügyességüket. Este fél 8-kor a Desperado lép színpadra, majd retró parti veszi kezdetét, a családi nap utolsó fellépője fél 12-kor a Kerozin együttes.

Kiemelt képünk egy korábbi eseményen készült, illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!