Változatos programok

2021.10.06. 16:49

Jubileumot ünnepel a szigetvári zeneiskola

A Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola 50+1 Jubileumi Hangversenysorozat címmel szervez változatos programokat az őszi hónapokban.

Mohay R.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A következő alkalomra október 7-én, csütörtökön, 15 órakor kerül sor a Szigetvári Vigadóban, ahol Meszes Balázs, a Punnany Massif énekese tart zenés élménybeszámolót.

– Meszes Balázs a szigetvári zeneiskolában kezdte meg hangszeres tanulmányait, majd egy küzdelmekkel teli úton jutott el odáig, hogy jelenleg meghatározó személyisége országunk egyik legsikeresebb könnyűzenei együttesének – számolt be a programról Deichler András intézményvezető.

Mesél életútjáról, a zene fontosságáról, a tehetség kibontakozásáról is, a jelenlevők kérdezhetnek is tőle az este folyamán. A beszélgetést Ragoncsa Rita vezeti, aki szintén zenét tanult iskolánkban és jelenleg riporterként dolgozik.

A koncertek november végéig tartanak, sor kerül Dezső Dárió orgonahangversenyére, Solymosi Péter trombitakoncertjére, zongoranégykezes találkozóra és hegedűkoncertre is. A programot jubileumi gálahangverseny zárja majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!