Tündérszépek

2021.10.06. 14:00

Nincs megállás: Vészi Panna Eperke tovább kutatja a lehetőségeket

A közelmúltban lezárult a Tündérszépek országos szépségverseny. Huszonkét lány került a döntőbe, ahol szebbnél szebb hölgyek ragyogóbbnál ragyogóbb formában mutatkoztak be a zsűrinek.

Borsos Zsanett

Többnapos tábor előzte meg a verseny döntőjét, amit az egyik siófoki hotelben tartottak. Itt készítették fel a verseny szervezői és szépségipari szakemberek a lányokat a megmérettetésre.

Baranyát a döntőben Vészi Panna Eperke képviselte, aki rengeteg lány közül került ki erre a dicsőséges feladatra. Egyik legnagyobb vágya volt a verseny során, hogy megismerhesse a többieket, ez pedig a döntő előtti felkészítő táborban teljesült is.

A fiatal lány megosztotta velünk azt is, hogy eleinte voltak félelmei.

– Felmerült bennem azért a gondolat, hogy ennyi nőt összezárni, ráadásul egy versenyre készülés közben nem egy életbiztosítás. Szerencsére ahogy beszélgettem a többiekkel, megtudtam, hogy nem csak nekem jutott ez eszembe, de az is kiderült, hogy nem volt mitől tartani. Rendkívül jó volt a hangulat, és barátokat is találtam a versenytársak között. Velük biztosan tartani fogom még a kapcsolatot, és azt is megbeszéltük, hogy ha a tudjuk, akkor meglátogatjuk egymást.

A táborban a tündérek a csapatépítés mellett tanultak korábbi szépségkirálynőktől praktikákat a kifutóra, illetve Rippel Feri átmozgató edzésében a helyes testtartást is elsajátították.

A döntő során a baranyai szépség kapta az egyes számot, ami azért volt nehéz, mert így mindig neki kellett elsőként kezdenie az aznapra kiszabott programokat.

 

– Reggel hétkor kellett kelnem, mivel az elsők között voltam, akik megkapták a sminket, a frizurát. A verseny előtti próbanap feszített tempóban telt, de miután végeztem jó volt nézni a lányokat ahogy gyakoroltak, sőt, a nap végén még maradt energiánk egy közös gyakorlásra. Megkérdeztük a szépséget arról is, hogy milyen érzés volt visszatérni a hétköznapokba.

– Mikor hazajöttem rossz érzés fogott el, persze sok jó érzéssel vegyesen. Az első napokban szinte nem is találtam a helyem. Hiányzott az egész napos izgalom, a nyüzsgés, a gyönyörű ruhák, a gyakorlás a kifutón. Lassan megbarátkoztam a tudattal, hogy vége van, és bizony így huszonketten már nem leszünk többé újra együtt – mesélte Vészi Panna Eperke lapunk kérésére. A szépség azt is elmondta, hogy egy hatalmas kaland, és egy jó tanulólecke volt ez az életében. Biztosra tudja, hogy szeretne még a továbbiakban is ezzel foglalkozni, a döntő pedig csak megerősítette ezt az elhatározását. Keresi a lehetőségeket, a versenyeket, a modellkedés kihívásait.

Az egyik helyi zsűritagunk, Trubics Zorán rendezvényszervező még a döntő előtt fel is vette a kapcsolatot, hogy gyönyörű hosztesz csapatát gazdagítsa a döntős szépséggel, ezzel is emelve a koncertek fényét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!