szavazásértékelés

2021.11.01. 10:38

Olvasóink megvárják a hideg időt a korcsolyázással

A hétvégén megnyitotta kapuit a pécsi műjégpálya, ezért arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink előveszik -e a korcsolyákat, hogy kilátogathassanak a pályára.

bama.hu

Debrecen, 2017. december 26. A Debreceni Nagyerdei Stadion keleti kapujánál megnyílt az ötvenszer húsz méteres korcsolyapálya. Az 1000 négyzetméteres mûjeget 2018 január végéig használhatják a kikapcsolódni vágyó családok, gyerekek és felnõttek. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Oláh Tibor

Az időjárás nem éppen a téli sport szerelmeseinek kedvezett a hosszú hétvégén, ugyanis a meleg idő miatt az üzemeltető is kénytelen volt korlátozott nyitvatartással számolni, így biztosítva a megfelelő minőségű jégfelületet.

Válaszadóink többsége, 75 %-a ettől függetlenül is azt válaszolta, hogy általában nem szokott kilátogatni a műjégpályára, ugyanis nem tartozik a legkedveltebb sportjai közé a korcsolyázás.

Ehhez csatlakoztak azon szavazóink, akik a meleg idő miatt aggódtak, így ők az időjárástól tették függővé a hétvégi programjukat. Ők tették ki a válaszok 17 %-át.

Olvasóink 8 %-át viszont semmi sem tántoríthatta el attól, hogy csússzon a jégen, ők biztosra mondták, hogy ott lesznek. Reméljük, hogy a korlátozott nyitvatartás sem szegte kedvüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!